Ofertes laborals

Operador/a d’estacions de tractament d’aigua potable

Es busca professional per incorporar-se al departament de tractament d’Aigües de Manresa

Les seves funcions consistiran en el seguiment i control d’aigua potable a les estacions de tractament d’aigua i altres instal·lacions de distribució d’aigua potable (presa de mostres, neteges de dipòsits, lectures de clor, supervisió de les instal·lacions d’aigua potable a través del sistema de telecontrol (SCADA), etc.).

L’horari ofert combinarà matins i tardes i també alguns caps de setmana a posteriori s’incorporarà al sistema de torns que combinen setmanes complertes i amb la seqüencia següent (matí, festa, tarda, nit, festa).

Formació idònia  : CFGM preferentment de la família d’Energia i Aigua (estacions de tractament) o altres formacions de cicle de família Química. Imprescindible carnet de conduir , es valorarà experiència prèvia en el sector de l’aigua .

S’ofereix formació i especialització a càrrec de l’empresa .

Busquem una persona col·laboradora i amb actitud positiva, que sàpiga treballar en equip, flexible i amb capacitat d’organització.

Les persones interessades hauran d’enviar cv a info@aiguesmanresa.cat – referència 122022 fins a 20 de maig de 2022

Es realitzarà prova de coneixements, entrevista personal i testos de competències/valors un cop finalitzat el termini per presentar les candidatures. Caldrà provar experiència i titulacions detallades en el CV.

Treballa amb nosaltres

Vols treballar amb nosaltres? Si no hi ha cap oferta de treball actualment que encaixi amb el teu perfil, pots presentar una auto candidatura a través d’aquest correu.

  Documentació a adjuntar
  Llei de protecció de dades
  Veure política de privadesa

  Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
  Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACCEPTAR

  Aviso de cookies