Ofertes laborals

Project Manager_ GIS _referència 262023

En relació al projecte de digitalització del sector de l’aigua i, amb suport econòmic dels Fons Europeus Next Generation – PERTE en cal incorporar un Project Manager GIS.

Les seves funcions consistiran en: Planificar i desenvolupar aplicacions GIS sobre el mòdul QGIS de l’Associació GISWATER, eines Web, eines de modelització hidràulica (EPANET, SWMM i IBER), eines de planificació, eines de gestió del manteniment de l’explotador, etc…

Consulta la convocatòria completa en aquest enllaç: Oferta_Project Manager_GIS

Project Manager per desenvolupar aplicacions _referència 252023

En relació al projecte de digitalització del sector de l’aigua SOSTENIBILIDAD EN EL CICLO DEL AGUA. UN PROYECTO DE DIGITALIZACIÓN Y TRANSFORMACIÓN DEL TERRITORIO, que ha rebut suport econòmic dels Fons Europeus Next Generation – PERTE, ens cal incorporar un Projecte Manager per desenvolupar aplicacions en relació al magatzematge i tractament de les dades dels nous sensors vinculats al Telecontrol .

Les seves funcions consistiran en: Planificar i desenvolupar les aplicacions, així com els sistemes necessaris, per emmagatzemar i tractar les dades procedents dels sensors de telecontrol, facilitar-ne l’accés a través d’una suit (front end, quadres de de comandament, SCADA, tractament de dades de telelectura, anàlisi de dades i planificació per l’optimització del consum elèctric, etc..) i extreure’n la informació (suport a la presa de decisions) a través de noves aplicacions open source.

Tindrà la responsabilitat de muntar un equip, cercar proveïdors, controlar l’avenç del projecte, complir terminis, objectius i pressupost.

Consulta la convocatòria completa en aquest enllaç: Oferta Projecte Manager desenvolupament aplicacions

Una plaça d'oficial d'equips_referència 272023

Es busca professional per la realització de tasques d’operari de manteniment elèctric

Les seves funcions consistiran en: donar suport en el manteniment elèctric industrial i, en el funcionament, parametrització, diagnosi i resolució d’incidències en equips de comunicació.

Consulta la convocatòria completa en aquest enllaç: oferta oficial equips_electricista

Treballa amb nosaltres

Vols treballar amb nosaltres? Si no hi ha cap oferta de treball actualment que encaixi amb el teu perfil, pots presentar una auto candidatura a través d’aquest formulari.

  Documentació a adjuntar

  Llei de protecció de dades

  Veure política de privadesa

  Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
  Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

  Aviso de cookies