Ofertes laborals

MONITOR/A DE NATACIÓ I SOCORRISTA (CURS 2022-2023)

Es busca professional per realitzar classes de natació infantils així com tasques de vigilància i socors al complex de les Piscines Municipals de Manresa (piscines interiors) .    

Les seves funcions seran tant la realització de classes de natació infantils com la vigilància dels i les banyistes, el control del compliment de la normativa de la instal·lació i la realització de tasques de salvament en situació de risc i aplicació dels primers auxilis.

Formació mínima requerida : Cicle formatiu en Activitats Física Esportives i Cicle Formatiu en Salvament i Socorrisme i/o al seu defecte acreditació professional . Imprescindible inscripció al Registre de professionals de l’esport en les dues modalitats (la de monitoratge i la de salvament)

Es requereixen bones habilitats comunicatives , facilitat de tracte amb la gent i domini del català. Molt valorable l’experiència realitzant tasques de monitoratge  i de socorrisme, ja sigui professionalment o en modalitat de pràctiques . L’activitat s’iniciarà el més aviat possible en horari de tarda i dissabtes, es valorarà flexibilitat horària per cobrir substitucions als matins i els diumenges i festius.

Interessats enviar cv a seleccio@aiguesmanresa.cat  – referència  PS242022   fins a 6 d’octubre de 2022

Es realitzarà entrevista personal un cop finalitzat el termini per presentar candidatures. Caldrà provar experiència i titulacions detallades en el CV.  

Treballa amb nosaltres

Vols treballar amb nosaltres? Si no hi ha cap oferta de treball actualment que encaixi amb el teu perfil, pots presentar una auto candidatura a través d’aquest formulari.

  Documentació a adjuntar
  Llei de protecció de dades
  Veure política de privadesa

  Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
  Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACCEPTAR

  Aviso de cookies