Ofertes laborals

Operador/a auxiliar per l’àrea de Depuració

Es busca professional per incorporar-se fent suport a l’equip operador de l’àrea de Depuració.

Les seves funcions seran el seguiment dels registres, connexions i sobreeixidors dels sistemes, tasques de suport als operadors/es de plantes i rodalies així com les tasques d’operació a la planta de compostatge. Inicialment l’horari serà partit, es preveu la futura incorporació a les tasques d’operació de les plantes (operador/a) , combinant horaris rotatius amb caps de setmana.

Formació mínima requerida : CFGM preferentment de la família d’Energia i Aigua,  Imprescindible carnet de conduir , es valoraran coneixements de mecànica i electricitat . S’ofereix formació d’especialització que anirà a càrrec de l’empresa.

Busquem una persona col·laboradora i amb actitud positiva, que sàpiga treball en equip, flexible i amb capacitat d’organització.

Les persones interessades hauran d’enviar cv a info@aiguesmanresa.cat  – referència PS-OF-008   fins a 31 de març de 2021.

Es realitzarà prova de coneixements, entrevista personal i test de personalitat un cop finalitzat el termini per presentar les candidatures.

Caldrà provar experiència i titulacions detallades en el CV.

Treballa amb nosaltres

Vols treballar amb nosaltres? Si no hi ha cap oferta de treball actualment que encaixi amb el teu perfil, pots presentar una auto candidatura a través d’aquest correu.

  Documentació a adjuntar
  Llei de protecció de dades
  Veure política de privadesa

  Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
  Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACCEPTAR

  Aviso de cookies