Ofertes laborals

Tècnic/a per la redacció de projectes de Depuració

Es busca professional especialista en la redacció de projectes de  Depuració. Caldrà que sigui una persona metòdica i organitzada, valorant-se la seva adaptabilitat i flexibilitat així com la seva integració a l’equip de projectistes.

Formació mínima requerida: Grau en Enginyeria Industrial, Grau en Enginyeria d’Obres Públiques o Grau en Enginyeria Química.

Es requerirà experiència prèvia de com a mínim 3 anys en redacció de projectes de Depuració. Es valorarà l’experiència en el cicle integral de l’aigua així com els coneixements d’eines de simulació d’hidràulica.

Imprescindible domini de les eines ofimàtiques (word, excel, access),  bona redacció en català i castellà, així com carnet de conduir.

Busquem una persona col·laboradora, polivalent i amb actitud positiva que sàpiga treballar en equip.

Les persones interessades hauran d’enviar cv a seleccio@aiguesmanresa.cat fins a 31 de gener de 2023

Es realitzarà entrevista personal i testos de competències un cop finalitzat el termini per presentar les candidatures. Caldrà provar experiència i titulacions detallades en el CV.

Personal per la recepció i l’atenció al client

Cerquem una persona amb bones habilitats comunicatives per l’atenció dels abonats des de recepció de la instal·lació

Les seves funcions principals seran: conèixer l’oferta d’activitats i serveis així com les condicions d’us, atendre i informar als clients, gestionar les inscripcions als serveis que ho requereixin, rebre queixes i suggeriments així com les tasques administratives que es derivin d’aquestes gestions. La jornada laboral serà complerta amb horaris rotatius, combinant matins, tardes i caps de setmana.

Formació mínima requerida : Cicle formatiu de grau mitjà o superior de l’àmbit administratiu, es valorarà formació complementària en atenció al client i màrqueting .  Imprescindible experiència prèvia realitzant tasques d’atenció al públic (presencial o telefònica) així com coneixements escrits i parlat de català i castellà (l’equivalent al nivell C).

Busquem una persona dinàmica, flexible amb una gran orientació al servei i que sàpiga treballar en equip.

Les persones interessades hauran d’enviar cv a seleccio@aiguesmanresa.cat  – referència PS-042023 fins a 02/02/2023

Es realitzarà entrevista personal i testos de competències  un cop finalitzat el termini per presentar les candidatures.

Caldrà provar experiència i titulacions detallades en el CV

Treballa amb nosaltres

Vols treballar amb nosaltres? Si no hi ha cap oferta de treball actualment que encaixi amb el teu perfil, pots presentar una auto candidatura a través d’aquest formulari.

  Documentació a adjuntar
  Llei de protecció de dades
  Veure política de privadesa

  Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
  Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

  Aviso de cookies