Avís legal

D´acord amb el que estableix l´art. 10 de la ley 34/2002, de 11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de la información y de comercio electrónico, les dades del responsable d’aquesta web i prestador dels serveis enunciats és:

Aigües de Manresa, S.A
Plana de l’Om 6, 3r 3a.
08241 Manresa
Tel.938725522 Fax 938777971
info@aiguesmanresa.cat

En la pàgina web www.aiguesmanresa.cat hi trobareu el contingut informatiu referent als diferents serveis d’Aigües de Manresa com són:

  • La gestió del subministrament i abastament de l’aigua potable i l’evacuació, sanejament i depuració de les aigües residuals a Manresa i altres termes municipals de l’entorn.
  • La planificació i execució d’obres i serveis d’infraestructura en els àmbits del cicle integral de l’aigua i el sanejament així com la gestió i explotació de les esmentades obres i serveis.
  • Servei de laboratori de salut pública consistent en la recollida i transport de mostres i la realització de determinades analítiques d’aigües de consum, aigües residuals, piscines, fang, compost i sòls.
  • La promoció i organització d’accions formatives i de conscienciació en relació amb el cicle integral de l’aigua i el medi ambient, així com la posada en marxa d’iniciatives de protecció i defensa del medi ambient, del paisatge, dels elements naturals i dels conjunts urbans i historicoartístics.
  • La prestació de serveis de consultoria i assistència tècnica en els camps del cicle integral de l’aigua i el medi ambient.
  • La prestació i gestió de serveis de caràcter esportiu, manteniment de la via pública, enllumenat i jardineria, d’esbarjo, docents, assistencials i sanitaris i altres d’interès públic i social, així com la col·laboració amb entitats públiques i privades en el foment d’aquestes activitats

 

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies