El Pla Estratègic, Horitzó 2025, es va iniciar el 2021 i ha de finalitzar el desembre del 2025, i ja ha assolit el 45% dels objectius proposats

Gràcies a la subvenció concedida pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic de Fons Europeus Next Generation-EU Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia Digitalitzación del Ciclo del Agua, els dos propers anys accelerarem el ritme de compliment del pla estratègic, sobretot en la vessant de digitalització i preparació per al canvi climàtic.

Durant el 2023 hem avançat en propostes destacades per a cada un dels eixos del pla:

Àmbit d’Influència: Elaboració de diversos catàlegs per explicar els serveis que oferim com a empresa dins el cicle integral de l’aigua i adreçats als Ajuntaments als que donem servei.  

Compromís Ètic. Durant aquest any s’ha presentat internament la Guia de llenguatge inclusiu, i s’ha treballat en la difusió del Pla d’igualtat d’Aigües Manresa tant internament, com externament.

Infraestructures. S’ha portat a terme una prova de laboratori de tractament amb ozó, com a preparació del disseny per la nova planta.

Centrats en el Consumidor. Pel Dia Mundial de l’Aigua 2023 es van portar a terme portes obertes amb visita guiada a l’ETAP de Manresa i a l’EDAR Sant Fruitós de Bages – Navarcles – Santpedor per donar a conèixer la feina que hi ha darrere l’aigua que surt de l’aixeta.

Sostenibilitat. Aquest eix ha avançant significativament gràcies al desplegament dels mòduls fotovoltaics a les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella, a la planta depuradora de Sant Fruitós de Bages – Navarcles – Santpedor, i també amb l’aïllament dels digestors l’EDAR anteriorment mencionada i a l’EDAR de Manresa.

Tecnologia. Hem portat a terme proves de sensorització en diferents punts de la xarxa, tant a nivell d’empresa, com en col·laboració amb l’ICRA i ABM, com vàrem publicar el novembre passat.

Persones de l’empresa. Ja s’ha implantat el 75% de les millores detectades en el projecte Fènix, un projecte de reenginyeria i reorganització de l’empresa.

El Pla Estratègic es pot consultar seguint aquest enllaç: https://plaestrategic.aiguesmanresa.cat/

 

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies