L’actuació s’està executant al tram entre la plaça Mallorca i la plaça Bonavista. Els treballs tenen una durada de 12 setmanes i un pressupost de 295.550 euros. A partir de dimarts de la setmana vinent hi haurà diverses afectacions al trànsit en aquest entorn.

Aquesta setmana hem iniciat les obres de reposició de la xarxa d’aigua potable a la carretera de Santpedor, entre la plaça Mallorca i la plaça Bonavista, una actuació que té una durada aproximada d’unes 12 setmanes i un pressupost de 295.550 euros. Aquesta setmana s’estan fent treballs previs –sense afectació al trànsit- que consisteixen en cales de prospecció de serveis. La setmana vinent arrenca el gruix de l’actuació, amb diverses afectacions al trànsit de vehicles i vianants.

Està previst que els treballs es facin en tres fases. La primera es posa en marxa dimarts vinent, 27 de juny, i afectarà la carretera de Santpedor, en el tram situat entre el carrer Menorca i el carrer Creu Guixera. La segona fase es preveu per al 17 de juliol i afectarà el tram de carretera entre el carrer Creu Guixera i el carrer Sant Antoni Maria Claret. La tercera i última fase engegarà el 29 d’agost i afectarà el tram entre el carrer Sant Antoni Maria Claret i la plaça Bonavista.

Afectacions de trànsit per la primera fase dels treballs

Dimarts 27 de juny arrenca la primera fase de treballs a la carretera de Santpedor, al tram situat entre la plaça Mallorca i el carrer Creu Guixera.

Durant l’actuació es tallarà el sentit de circulació de la carretera de Santpedor en direcció a la plaça Mallorca des del carrer Creu Guixera i es mantindrà el sentit de circulació en direcció a la plaça Bonavista. Els vehicles que circulin per la carretera de  Santpedor en direcció a la plaça Mallorca es desviaran pel carrer Creu Guixera, carrer Llibertat i carrer Doctor Trueta per accedir de nou a la carretera de  Santpedor.

Es prohibirà l’estacionament en l’àmbit d’afectació de les obres (Ctra. Santpedor) i en els carrers Llibertat i Doctor Trueta per garantir el pas dels vehicles de transport públic de viatgers.

Els vehicles que circulin pel carrer Séquia i la plaça Mallorca es desviaran per la carretera de Santpedor en direcció a la plaça Bonavista. L’accés de vehicles al carrer Torras i Bages, passatge Dipòsits Vells i passatge Torras es farà des de la carretera de Santpedor provinents de la plaça de la Creu.

El servei Bus Manresa en la Línia 8 Perimetral – Estacions (direcció RENFE) es veurà afectat pels desviaments de trànsit establerts. Consulteu les afectacions del servei a través del web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875 71 50.    

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies