La jornada va comptar amb la presència del director de l’Agència Catalana de l’Aigua, per tractar les restriccions que portarà la sequera en les properes fases de preemergència i emergència

Divendres passat va tenir lloc, al Centre de l’Aigua de Can Font, la I Trobada Tècnica d’Ajuntaments de l’àmbit d’Aigües Manresa, que va comptar amb la presència, d’en Marc Aloy, president de l’empresa i alcalde de Manresa, amb en Samuel Reyes, director de l’Agència Catalana de l’Aigua i amb una trentena de membres dels Ajuntaments.  

La trobada, que tenia com a objectiu principal compartir experiències i crear noves sinergies, estava dividida en dos. Els secretaris, interventors i tècnics, van fer una visita guiada a la planta potabilitzadora de Manresa on van conèixer el funcionament d’aquesta, i també els serveis de telecontrol, laboratori, projectes i obres.

Els representants polítics d’onze dels disset municipis de l’àmbit de l’empresa, van trobar-se en una sala, presidida per en Marc Aloy i en Samuel Reyes. Aquesta sessió tenia la voluntat de reflexionar sobre temes d’actualitat que preocupen als Ajuntaments a l’entorn de la gestió de l’aigua.

El director de l’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes, va explicar als representants les mesures presentades de preemergència, i les que es posaran en marxa un cop s’entri en emergència, i va instar als consistoris a emprendre accions que fessin visible entre la població la seriositat de la situació actual.

La trobada va generar també moments de debat molt interessant, i va servir per posar de relleu problemàtiques comunes i per apuntar possibles solucions col·laboratives entre els municipis.

 

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies