El dia 25 de març, i emmarcat en el Dia Mundial de l’Aigua 2023, Aigües Manresa ha organitzat visites guiades a l’ETAP de Manresa i a l’EDAR de Sant Fruitós de Bages – Navarcles – Santpedor

El dia 22 de març es commemora el Dia Mundial de l’Aigua enguany en un context marcat per l’excepcionalitat de la sequera a Catalunya, i perquè es portarà a terme a Nova York, la primera conferència sobre l’aigua, organitzada per les Nacions Unides, des del 1977.

És necessari entendre com tractem l’aigua, i la cura que tenim en preservar-la, per ajudar a prendre consciència de la seva importància, així com de la sort que tenim de poder gaudir d’aquest bé essencial només girant el mànec de l’aixeta. Per això Aigües Manresa obre les portes de dues de les seves instal·lacions per mostrar com es potabilitza l’aigua i com es depura.

L’Anna Ribera, cap de tractament d’Aigües Manresa i la Marta Grau, tècnica de tractament, seran les encarregades de fer les visites guiades a l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de Manresa. Les visites a l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals de Sant Fruitós de Bages – Navarcles – Santpedor, aniran a càrrec de la Maria Jou, cap de depuració d’Aigües Manresa, i l’Anna Lupón, tècnica de control de processos de depuració de l’empresa. Unes guies excepcionals que ens portaran a descobrir, no només el funcionament de les plantes, si no també la importància d’aquesta tasca i l’impacte directe que té en el nostre dia a dia.

Les visites guiades es portaran a terme el dia 25 de març a les 10.30h, a les 11.30h i a les 12.30h i per poder participar-hi caldrà inscriure-s’hi prèviament al formulari següent: https://forms.office.com/e/LkTKgJBfAE

Les places són limitades.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies