Aigües Manresa compta amb una línia d’ajuts per fer el canvi d’aforament a comptador

El sistema d’aforament, originat amb la primera xarxa d’aigua de la ciutat, és un procediment de subministrament d’aigua als habitatges, on el preu depèn del cabal contractat i té un cost fixe, tant si l’aigua es gasta com si no.  L’aigua contractada s’emmagatzema en uns dipòsits, normalment col·locats a la part superior de l’edifici. Els propietaris cal que mantinguin els dipòsits ben conservats i nets, per evitar un risc sanitari

L’aforament aporta un cabal constant als pisos, per gravetat. Quan aquests dipòsits estan plens, l’aigua va a parar al clavegueram pel sobreeixidor.

Línia d’ajuts d’Aigües Manresa per promoure el canvi

Des d’Aigües Manresa es promou el canvi d’aforament a comptador, un sistema amb el que es paga el què es consumeix (suposa un estalvi de consum i per tant, econòmic), ofereix una pressió constant als habitatges i contribueix a la protecció del medi ambient i de l’eficiència energètica de l’edifici, a part de que no malgasta aigua.

Per poder portar-ho a terme, i coneixedors de que aquest canvi de sistema suposa una despesa econòmica pels propietaris, a Aigües Manresa comptem amb una línia d’ajuts per fer el canvi. A aquesta línia s’hi poden acollir tots els propietaris d’immobles amb sistema d’aforament. El cost dels treballs de connexió a la xarxa d’aigua potable fins a la façana de l’edifici, són els subvencionats per Aigües Manresa i suposa a l’entorn d’uns 1.000 € d’estalvi.

Se’n pot obtenir més informació al telèfon 93 872 55 22, on els atendrem de dilluns a divendres de 8h a 18h, o presencialment a les oficines d’atenció al públic, situades a la Plaça del Salt 1 de Manresa.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies