La formació virtual que van portar a terme tres professionals d’Aigües Manresa es va fer durant els mesos de juny i juliol

L’Eva Corbella, cap de laboratori,  l’Anna Ribera, cap de tractament, i la Maria Jou, cap de depuració d’Aigües Manresa, van ser les encarregades de dur a terme una part de les classes virtuals per obtenir el Diploma en Aigua, Sanejament i Higiene que organitza la FUB per encàrrec del Govern de Guatemala. Les sessions que les tres professionals van impartir en el curs s’emmarquen en el mòdul sobre marc conceptual, legislatiu i institucional i vigilància de WASH ( per les sigles en anglès d’aigua, sanejament i higiene) i accions de camp.

El Diploma en Aigua, Sanejament i Higiene és un curs semipresencial que forma part del projecte “Créixer sà: nutrició i salut a Guatemala” del Ministerio de Salud Pública y Asistencia Social de Guatemala, i finançat pel Banc Mundial. El projecte compta amb la implicació de tres socis:  l’Instituto de Nutrición de Centro América y Panamá (INCAP), el Centro para el Desarrollo del Talento Humano (CENDETH) i UManresa – Fundació Universitària del Bages. El seu objectiu és enfortir les competències del personal institucional i comunitari de Guatemala que tenen relació amb l’atenció primària de la salut i posa l’accent en els factors que incideixen en la nutrició i la salut pública.

Aigües Manresa col·labora en la docència del Diploma en Aigua, Sanejament i Higiene, l’objectiu del qual és ampliar les competències dels participants en aquest àmbit i desenvolupar i millorar les seves habilitats i coneixements per abordar els desafiaments a l’entorn de l’aigua per al consum humà en diversos contextos, incloent les comunitats rurals i urbanes de Guatemala.

 

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies