La prova buscava avaluar les diferents tecnologies que existeixen al mercat

A principis del 2022 vam iniciar una prova pilot de telelectura, amb l’objectiu d’avaluar les tecnologies existents actualment al mercat. L’objectiu global d’on neix aquesta prova pilot és millorar l’eficiència tot digitalitzant els processos de gestió, augmentar el rendiment de xarxa i facilitar la interacció amb els nostres usuaris.

La prova pilot s’ha fet amb 151 comptadors, i s’han provat 5 tecnologies diverses amb  diferents proveïdors de comptadors i comunicacions, amb un total de 14 combinacions. La finalitat era trobar quines combinacions de comptadors i comunicacions són les més adequades pel sistema de Manresa. A partir de les conclusions extretes es treballarà per elaborar un pla estratègic d’amplicació de l’abast de la telelectura.

La telelectura permet mesurar de forma telemàtica el consum d’aigua, millorar el rendiment de xarxa i detectar fuites i fraus. Fa més eficient la gestió d’aquest element a la vegada que en fomenta el consum responsable i sostenible. La relació amb l’abonat també millora, ja que aquest sistema permet detectar fuites internes, avisar de sobre consums, activar alertes i conèixer en temps real el consum d’aigua.

 

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies