La resolució provisional, publicada per l’Agència Catalana de l’Aigua el 21 de març, concedeix un total de 4.152.955 € de subvenció als setze municipis i una EMD

L’atorgament de la subvenció permetrà portar a terme, entre el 2024 i el 2025, treballs de millora i renovació de les xarxes de subministrament d’aigua potable en baixa a Calders, Castellfollit del Boix, Castellnou de Bages, Fonollosa, Marganell, Monistrol de Calders, Navarcles, Navàs, Rajadell, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Mateu de Bages, Sant Salvador de Guardiola, Santa Maria d’Oló, Santpedor, el Pont de Vilomara i Rocafort i l’EMD de Sant Martí de Torroella.

L’import elegible del conjunt de les obres és de 4.898.037 € del qual l’import subvencionat és de 4.152.955 €. Aquesta subvenció permetrà la millora i renovació de 25.847 metres de canonades i ampliar la sectorització de les xarxes per millorar la recerca de fuites.

El consell d’administració de l’ACA va aprovar aquesta nova línia d’ajuts al juny del 2023, amb l’objectiu de millorar l’eficiència de les xarxes municipals, que són competència municipal. Tot i això, la sequera és un problema global i per això es va decidir la creació d’aquesta línia de subvencions.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies