Manresa acollirà del 16 al 22 d’octubre una nova edició de la fira Ecoviure, una cita amb la sostenibilitat i el medi ambient, que reunirà una setantena de parades al Passeig Pere III i comptarà amb una extensa programació pensada per a tots els públics. Entre la quarantena d’actes i activitats previstes hi ha la projecció d’un documental sobre medi ambient en el marc del festival CLAM i xerrades professionals sobre pagesia, aigua i energia.

Jornades professionals sobre pagesia, aigua i energia

Un dels vèrtex de la fira són les jornades professionals enfocades a agents del sector, productors, detallistes, elaboradors i periodistes amb l’objectiu de crear espais d’intercanvi on aboradar i debatre temes d’actualitat, tendències i novetats del sector.

La primera jornada se celebrarà el dimectes 18 d’octubre amb el títol “Trobada de la xarxa pagesa de l’agricultura del sòl viu: compartir reptes, idees i solucions”, organitzada per l’Escola Agrària de Manresa. La segona jornada, organitzada per Aigües de Manresa, abordarà un tema també molt actual amb el títol “Com podem millorar la disponibilitat d’aigua a Catalunya?” i tindrà lloc el dijous 19 d’octubre al Palau Firal d eManresa. Per acabar, se celebrarà el Fòrum Energia on es parlarà de l'”Encaix de les comunitats energètiques i la normativa municipal”, un espai de debat organitzat amb el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de l’Administració Local de Barcelona.

Podeu consultar el programa de la Fira Ecoviure en aquest enllaç: http://www.firamanresa.cat/ecoviure

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies