Ahir, 18 d’octubre, la Junta General d’Aigües de Manresa es va reunir en sessió extraordinària per aprovar 3 nous nomenaments al Consell d’Administració de l’empresa.

Es va nomenar a Jordi Solernou Vilalta, alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, com a representant de la Mancomunitat de Municipis del Bages pel Sanejament. Càrrec que fins ara tenia l’alcalde de Santpedor, Xavier Codina Casas.

També es va nomenar a Enric Casasayas Fornell, com a representant de la Junta de la Séquia, i en substitució de Josep Alabern i Valentí.

I finalment, es va nomenar com a representant dels municipis, a Àdria Mazcuñán i Claret.

En l’anterior Junta General, també es va explicar el canvi de nomenaments del representant dels usuaris, càrrec que ara ostenta Ramon Caballol Teixidor, i que és nomenat per la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa. El canvi de Joaquim Garcia Comas, per Antoni Josep Valentí Moll, en representació del grup municipal del PSC; i també el canvi del regidor ara independent, Miguel Cerezo Ballesteros, per Andrés Rojo Hernández en representació del grup municipal de Ciutadans.

La Junta General és el màxim òrgan de gestió d’Aigües de Manresa i està composada per tots els accionistes de l’empresa.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies