Els cartells informen de la normativa a través de la qual es regeix el parc i busquen millorar la convivència dels visitants a l’espai.

Amb l’arribada del bon temps augmenta l’afluència de visitants al parc de l’Agulla, un dels pulmons verds del Pla de Bages. Cada any, durant aquesta època, el parc es reforça amb una intensificació de la neteja i, una persona informadora que n’explica la normativa.

Enguany s’ha volgut incrementar el coneixement de la normativa per part dels visitants, i és per això que s’ha creat una nova senyalització que durant aquesta setmana els sequiaires han estat col·locant en diferents punts del parc.

La senyalització busca reforçar el coneixement de les persones que visiten l’Agulla sobre els següents temes:

   • L’alimentació dels animals que viuen al parc. Està prohibit alimentar els animals que habiten el parc, ja que aquesta acció altera el seu comportament natural.
   • Pícnic. Es permet el pícnic sense taules ni cadires (que malmeten el terreny). I cal recollir les deixalles que es generin i deixar l’espai net.
   • Gossos. Els gossos han d’anar lligats i cal recollir-ne els excrements.
   • Bany. No es permet el bany de persones ni gossos al llac ni a les fonts del parc.
   • Vehicles. L’accés de vehicles no autoritzats al parc, està totalment prohibit.

El reglament complet es pot consultar en aquest enllaç: https://www.parcdelasequia.cat/wp-content/uploads/2016/10/Reglament-activitats-Agulla.pdf

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies