El projecte ‘Sostenibilitat en el Cicle de l’Aigua. Un projecte de digitalització i transformació del territori’ està finançat amb fons provinents de la Unió Europea – NextGenerationEU en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), concedits pel Ministeri per la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic.

El projecte que s’ha plantejat parteix d’un context marcat pel canvi climàtic, la manca d’aigua i una necessitat de major flexibilitat, control i eficiència del cicle integral de l’aigua. El pla abraça la totalitat del cicle integral de l’aigua, des de la captació fins al retorn al medi, i s’estructura a l’entorn de 12 objectius generals.

El projecte d’Aigües de Manresa va quedar en novena posició d’entre els 30 seleccionats, compta amb un import d’ajuda de 6.028.016,67 euros.

Al nou espai web podreu obtenir més informació sobre el projecte: conèixer els objectius, els resultats esperats, els àmbits territorials on incidirà, l’equip de treball, així com les publicacions que vagi generant.

Sostenibilitat en el cicle de l'aigua

Un projecte de digitalització del territori

Imatge: Tomasz_Tuz / Freepik

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies