En total, s’ofereixen 80 places. La voluntat de la proposta, impulsada per l’Ajuntament de Manresa i Aigües de Manresa, és la d’aprofitar l’espai a les hores en què l’equipament no està obert o hi ha menys freqüència d’usuaris.

L’Ajuntament de Manresa i Aigües de Manresa, que gestiona les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella, han decidit obrir l’aparcament de l’equipament esportiu en horari matinal, nocturn i de cap de setmana. La proposta respon a la voluntat d’aprofitar l’espai a les hores en què l’equipament no està obert o hi ha menys freqüència d’usuaris, i oferir una solució d’aparcament a un preu assequible en una zona amb poques places de pàrquing als edificis, i que és a tocar del Centre Històric.

La contractació del servei d’aparcament matinal es podrà fer a partir d’aquest dijous 2 de novembre, a la recepció de les piscines. En total, s’oferiran 80 places, a un preu de 30,60 euros al mes. Es podrà aparcar de dilluns a divendres de 7 a 15.30 hores. Per a més informació es pot trucar al 93 874 47 50 o escriure un correu a aparcament.piscines@aiguesmanresa.cat.

Pel que fa al servei d’aparcament en horari nocturn i de cap de setmana, també es posaran a disposició 80 places, en aquest cas a un preu de 15,75 euros al mes. L’horari establert serà de dilluns a dissabte, de 20.30 a 9.30 hores i el cap de setmana de les 13 hores de dissabte a les 9.30 hores de dilluns. Pel que fa als festius, es podrà aparcar des de les 20.30 hores de la vigília a les 9.30 hores de l’endemà. Les persones interessades en una plaça d’aparcament en horari nocturn i de cap de setmana han de fer la preinscripció a través d’aquest enllaç. Durant aquest mes de novembre, s’iniciarà una campanya per donar a conèixer el nou servei.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies