Emmarcada en el Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el treball, el 28 d’abril, s’ha portat a terme una Jornada de Treball transversal per a tot el personal

Avui les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella han acollit una Jornada de Seguretat i Salut en el treball per a tota la plantilla d’Aigües de Manresa. Dividida en dos torns, els diferents equips de l’empresa han rebut formació específica, i han pogut portar a terme tallers de conducció simulada, de treballs en alçada amb realitat augmentada, exercicis físics a través de l’esport, cuina saludable, entre moltes d’altres. L’objectiu d’aquesta jornada és promoure entre la plantilla la importància de la seguretat i la salut en el treball i fomentar la millora continua.

El Dia Internacional de la Seguretat i la Salut en el treball té com a objectiu promoure la prevenció dels accidents de treball i les malalties professionals, a través de campanyes de sensibilització que centren l’atenció sobre com la creació i la promoció d’una cultura de la seguretat i la salut pot ajudar a reduir el nombre de morts i lesions relacionades amb el treball.

 

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies