En Sergi Grau, del departament d’innovació d’Aigües Manresa, presenta el projecte FADICLUR al Water Innovation Day del Catalan Water Partnership

FADICLUR és un projecte I+D+I  subvencionat pel Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, que té per objectiu aplicar la fabricació additiva (impressió 3D) per a la millora del rendiment de la cloració en xarxes de distribució urbana. El projecte està integrat pel CWP, Aigües de Manresa, LEITAT i Catalana de Perforacions, té un pressupost subvencionable de 136.397 Euros i acabarà el 30 de març de 2022.

FADICLUR consisteix en la Instal·lació d’una cambra de barreja pressuritzada construïda en impressió 3D, on entri l’hipoclorit i l’aigua de recirculació, i, a través de diverses sortides controlades per un autòmat, és dosifiqui l’hipoclorit sòdic en diversos punts funció de l’estat de funcionament del dipòsit, o sigui es pretén introduir en la dosificació d’hipoclorit la regulació espacial a més a més de la temporal. El projecte inclou modelització en CFD.

Water Innovation Day de CWP

El Catalan Water Partnership (CWP) ha celebrat avui, 24 de febrer, la jornada Water Innovation Day: Solucions digitals i circulars.  Una jornada enfocada a promoure la transferència de coneixement al voltant de les innovacions tecnològiques i projectes de I+D més rellevants per a l’ús sostenible de l’aigua. La Jornada permet estar al dia de tot el què passa al sector de l’aigua i és una excel·lent ocasió de trobada entre entitats i empreses del sector de l’aigua a Catalunya.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies