• La campanya Som Aigua, impulsada per Enginyers Sense Fronteres i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i Aigües Manresa, porta una exposició i un espectacle a la festa del Riu
  • L’ obra Be water que es podrà veure dissabte a les 19.30h, vol fer-nos reflexionar a l’entorn del dret universal de l’accés a l’aigua

Aquest dissabte, la campanya Som Aigua d’Enginyers sense fronteres arriba a Manresa i ho fa amb una obra teatral i una exposició que es podran veure en el marc dels actes que la Festa del Riu preveu a la llera a l’antiga ubicació de la Carpa del Riu.

L’objectiu de la campanya és posar en valor l’aigua com a font de vida, i reflexionar sobre el dret universal a accedir a aquest element essencial i gaudir-lo com a bé comú i , per tant, al servei de les persones i la natura. Amb aquesta línia de sensibilització la campanya Som Aigua s’ha desenvolupat també en altres municipis com per exemple, Terrassa.

L’exposició repassa temes com el consum conscient d’aigua, la gestió de l’aigua a la ciutat de Manresa i la situació en clau global i de justícia medi ambiental.

La campanya a Manresa està organitzada per Enginyers Sense Fronteres, Ajuntament de Manresa i Aigües Manresa i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Fons Català de Cooperació. 

Les activitats

Teatre social-debat “Be Water”

El dia 28 al passeig del riu a les 19:30

Be Water es presenta com un divertimento per a tots els públics. Una parodia de concurs televisiu que situa l’aigua com a eix central. Una realitat paral·lela que ens ajudarà a entendre com és i com funciona la gestió de l’aigua a casa nostra i a altres indrets del món. Un cop finalitzada l’obra s’obrirà un diàleg amb el públic per parlar sobre com funciona la gestió i la propietat de l’aigua al món.

Exposició

Exposició “L’aigua a allà i aquí”

El dia 28 de maig es podrà visitar a la Festa del Riu i del 31 de maig al 14 de juny a la Biblioteca del Centre Cultural El Casino, i posteriorment al Museu de la Tècnica de Manresa.

Vivim en el Planeta Blau on l’aigua dolça és un bé escàs

Una exposició per reflexionar sobre el dret universal a accedir a l’ aigua. Sense aigua no hi ha vida, és un bé comú que hem de protegir i que tothom té dret a gaudir.

Repassarem temes tan fonamentals com el consum conscient d’aigua, la governança d’aquest bé i la situació en clau global de l’ accés a l’ aigua. Comptarem amb exemples concrets del tractament que es fa a Manresa i el suport a diferents projectes de Cooperació.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies