Fonts per a esdeveniments

​Volem assumir un compromís real amb les persones del territori, que les ajudi a prosperar i créixer, i també contribuir a la preservació del medi ambient i l’entorn natural. 

El Pla Estratègic presentat l’any 2020 té com a un dels 7 eixos el Compromís Ètic a través del qual volem construir una escala de valors que ens apropi al nostre entorn, que ens permeti fer créixer l’empresa i la societat que l’envolta.

A través del patrocini de fonts volem aprofundir en les accions que ens permeten donar a conèixer els valors que guien la companyia: 

Compromís

Treballem per satisfer les demandes dels nostres usuaris i del territori. Estem compromesos amb la comunitat i amb la gestió pública de l’aigua.

Confiança

Volem treballar en confiança i proximitat, volem que els nostres usuaris se sentin satisfets i orgullosos de l’empresa i entenguin que som part d’ells.

Sostenibilitat

L’aigua és un element essencial que estem obligats a preservar i a la vegada cuidar el medi ambient.

Criteris de sol·licitud

Qui les pot sol·licitar?

Ajuntaments i entitats sense ànim de lucre que comptin amb el suport explícit dels ajuntaments, de l’àmbit de servei d’Aigües de Manresa. Han de pertànyer i portar a terme l’esdeveniment en algun o alguns dels municipis on Aigües de Manresa presta el servei d’abastament.

Objecte del patrocini

El material que es pot sol·licitar en préstec són les fonts d’aigua per a esdeveniments.

Les fonts consisteixen en unes aixetes muntades sobre una estructura de corten amb desaigua per recollir la que no s’utilitzi. Van clavades a terra, sempre que sigui possible, i al costat s’hi col·loca una flagbanner que n’indica la posició. Totes les fonts portaran un comptador d’aigua per conèixer-ne el consum. 

Disposem de diverses estructures: fonts de 2 sortidors, de 3, i d’individuals, que es poden combinar per cobrir les necessitats de cada acte.

Criteris de petició

Les peticions han de ser coherents amb els valors de l’empresa. Tenen prioritat les entitats o accions que en la seva política també hi tinguin en compte la sostenibilitat, la cooperació, el medi ambient, la implicació social i el desenvolupament d’hàbits saludables.

La sol·licitud s’ha de fer amb, com a mínim, 3 setmanes d’antelació i a través del formulari exprés per això.

Els punts on es demana l’accés d’aigua han de ser accessibles per a camió i no poden estar situats més enllà de 25 metres tant del punt de subministrament com del punt de desaigua. Si no coneixeu el punt d’aigua més proper, indiqueu clarament (amb coordenades si és possible) el punt on voldríeu la font.

Aquestes fonts aniran fixades al terra sempre que sigui possible. Els forats realitzats per fixar-les es taparan el dia de la seva retirada.

Assignació de patrocinis

Un cop es rebi la sol·licitud un comitè format pels caps de departament de gestió de clients, explotació de xarxes i comunicació, decidirà sobre si és possible portar-ho a terme.

Les propostes s’acceptaran en funció dels criteris esmentats, les fonts disponibles, l’ordre d’arribada i del pressupost assignat.

Tindran preferència les sol·licituds on no hi hagi fonts d’aigua de boca disponibles i que puguin cobrir la necessitat de l’esdeveniment.

Contrapartides

Les fonts s’acompanyen de banderoles que indiquen el punt d’aigua segons disponibilitat. Aquestes s’han de retornar en les mateixes condicions que s’han prestat.

Responsabilitat de l’organització de l’esdeveniment

Assumir, en la seva condició de sol·licitant, la responsabilitat civil derivada de l’ús del material cedit en préstec.

Tenir cura del material cedit, així com de la seva reparació, cas que es produeixi un deteriorament greu del mateix, assumint les despeses que se’n puguin derivar.

Comunicar a Aigües de Manresa qualsevol incidència que s’hagi produït en el període de cessió del material de préstec.

Assumir el cost real o de reposició del material cedit, cas de que es produís la pèrdua o el robatori del mateix durant el període de préstec, prèvia comunicació a Aigües de Manresa, que podrà facilitar-li els possibles proveïdors en funció de les característiques concretes del material de què es tracti o procedir a l’adquisició de nou material, tot repercutint el seu cost a l’ens local.

El patrocini és gratuït. Tanmateix, en el seu cas, l’entitat beneficiaria assumeix les despeses derivades de la reparació o reposició del material robat, extraviat o greument malmès.

Altres

Tota sol·licitud concedida podrà ser cancel·lada quan a criteri d’Aigües de Manresa es produeixin circumstàncies de necessitat que no facin possible la instal·lació. En aquesta situació no hi haurà dret a cap indemnització.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies