Des d’Aigües Manresa volem assumir un compromís real amb les persones del territori, que les ajudi a prosperar i créixer, i també contribuir a la preservació del medi ambient i l’entorn natural.

Aquest cap de setmana hem col·laborat amb la 8a Marxa del Pelegrí, i hem instal·lat fonts al pati del Kursaal per col·laborar en els serveis educatius que portaran a terme el proper més i mig.

El Pla Estratègic presentat l’any 2020 té com a un dels 7 eixos el Compromís Ètic a través del qual volem construir una escala de valors que ens apropi al nostre entorn, que ens permeti fer créixer l’empresa i la societat que l’envolta.

A través del patrocini de fonts volem aprofundir en les accions que ens permeten donar a conèixer els valors que guien la companyia:

COMPROMÍS

Treballem per satisfer les demandes dels nostres usuaris i del territori. Estem compromesos amb la comunitat i amb la gestió pública de l’aigua.

CONFIANÇA

Volem treballar en confiança i proximitat, volem que els nostres usuaris se sentin satisfets i orgullosos de l’empresa i entenguin que som part d’ells.

SOSTENIBILITAT

L’aigua és un element essencial que estem obligats a preservar i a la vegada cuidar el medi ambient.

 

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies