Aquest matí ha tingut lloc la primera taula rodona d’empreses públiques gestores d’aigua a Catalunya, promoguda per CONGIAC i Aigües de Manresa. La trobada, que ha estat inaugurada pel gerent d’Aigües de Manresa, Antoni Ventura i ha comptat amb el suport del gerent de CONGIAC, Albert Testart, busca crear xarxa i compartir experiències entre les empreses.

En aquesta ocasió, hi ha participat una quinzena de persones i s’han tractat temes com la renovació dels comptadors (en compliment amb el nou marc normatiu), les estratègies en la implantació de la telelectura de comptadors, i la problemàtica relacionada amb els consums fraudulents.

Què és CONGIAC?

El Consorci per a la Gestió Integral d’Aigües de Catalunya (CONGIAC) és un ens públic de base associativa i caràcter local que agrupa diversos ajuntaments implicats directament en el cicle de l’aigua a través de les seves empreses municipals, serveis municipals i dels instruments públics del consorci (GIACSA). Els Ajuntaments que formen part de CONGIAC són Arenys de Munt, Bellpuig, Campdevànol, Camprodon, Collbató, Figaró-Montmany, Llanars, Lliçà de Vall, Manresa, Massanes, Mataró, Montornès del Vallès, Olost, Mont-roig del Camp, Olèrdola, Olost, el Prat de Llobregat, Reus, Sant Bartomeu del Grau, Sant Llorenç d’Hortons, Solsona, Tremp, Vacarisses, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú i Vila-Rodona.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies