Fulletó de sensibilització amb la factura de l’aigua de juliol 

Aquest mes de juliol, els abonats del servei d’aigua de Manresa, han rebut un fulletó amb informació sobre el compromís de Manresa amb el dret a l’aigua. Un document de sensibilització, promogut per Enginyeria sense Fronteres, amb l’objectiu d’informar sobre el Dret Humà a l’Aigua i al Sanejament, i amb informació concreta de consum de la ciutat. També hi ha un apartat on s’expliquen dos projectes de cooperació internacional amb els quals l’Ajuntament de Manresa contribueix a l’acompliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible.

L’objectiu de la campanya, que ja es va iniciar amb un espectacle per la Festa del Riu i ha seguit amb una exposició itinerant, és posar en valor l’aigua com a font de vida, i reflexionar sobre el dret universal a accedir a aquest element essencial i gaudir-lo com a bé comú i , per tant, al servei de les persones i la natura.

Exposició L’aigua allà i aquí

La proposta també compta amb una exposició que es pot veure al Museu de la Tècnica de Manresa fins el dia 4 de setembre, i seguidament es podrà visitar a la Biblioteca de l’Ateneu les Bases de la ciutat.

La campanya a Manresa està organitzada per Enginyeria Sense Fronteres, Ajuntament de Manresa i Aigües Manresa i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Fons Català de Cooperació.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies