El gerent d’Aigües de Manresa, Antoni Ventura, ha participat en el Primer Congrés de la Gestió Pública del Servei d’Aigua, que s’ha portat a terme els dies 24 i 25 de novembre a Terrassa.

Emmarcada en el bloc: Impulsar una millor gestió pública de l’aigua, Antoni Ventura, juntament amb Ramon Vázquez de Taigua i María Sánchez Esteban, Regidora de Medi Ambient i Desenvolupament Sostenible de l’Ajuntament de Valladolid, han parlat sobre la gestió de dades al servei públic d’aigua.

Les jornades han estat organitzades per l’AMAP, l’Associació de Municipis i Entitats per l’Aigua Pública amb els següents objectius:

  • Reforçar els llaços i sinergies entre els principals actors del sector, fomentant la interrelació, coneixença i intercanvi tècnic entre actors i gestors del sector.
  • Posar en valor la gestió pública de l’aigua i prendre consciència de les seves potencialitats, davant d’administracions, institucions i altres actors, agrupant al màxim nombre d’actors, institucions i empreses del sector per primera vegada.

 

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies