El Museu de l’Aigua i el Tèxtil ha estat l’escenari perquè l’Alcalde de Manresa i president d’Aigües Manresa i el gerent de l’empresa presentessin la memòria 2023

Aigües Manresa ha presentat la seva memòria anual de 2023, destacant les principals activitats, fites i resultats econòmics de l’any passat. Un any que ha comportat grans reptes, amb una sequera persistent i canvis en la normativa, i a la vegada grans oportunitats, que han mostrat la capacitat d’adaptació i resiliència de l’empresa que ha apostat per la circularitat, l’autosuficiència energètica i la digitalització.  

De la mà de l’alcalde de Manresa i president d’Aigües Manresa, Marc Aloy i Guàrdia, i del gerent, Antoni Ventura i Ribal, s’han posat en valor les actuacions més destacades d’aquest darrer any, entre les quals hi podem trobar les actuacions que s’han portat a terme per fer front a la greu sequera que està vivint el país: la producció d’aigua regenerada, les campanyes de cerca de fuites o la reducció de pressions a la xarxa. També s’ha destacat l’avançament en termes d’energia, amb la instal·lació de plaques fotovoltaiques a diferents equipaments. 

Una de les fites més destacades també ha estat la concessió de 6 milions d’euros provinents dels fons Next Generation de la Unió Europea, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Aquests fons van destinats al projecte “Sostenibilitat en el Cicle de l’Aigua. Un projecte de digitalització i transformació del territori”, que es va situar entre els 30 seleccionats a nivell estatal i va ser el millor puntuat de Catalunya. Aquest projecte, que s’ha començat a executar el 2024, s’ha plantejat com la palanca necessària per a impulsar la transformació digital de l’empresa i el sector de l’aigua.

Els resultats econòmics del 2023 mostren una gestió sòlida, amb un resultat abans d’impostos de 462.632, 97€ que es reinvertiran en millorar les infraestructures i assegurar la qualitat del servei. 

MEMÒRIA 2023

Voleu conèixer les principals activitats, fites i resultats econòmics de l’any 2023 de l’empresa?

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies