L’espai permet consultar la informació sobre les característiques de l’aigua, les analítiques, el procés de tractament, i també dades sobre el preu de la factura

Aigües de Manresa incorpora a la seva pàgina web un nou espai on la ciutadania podrà conèixer més en profunditat l’aigua que arriba a les seves aixetes. Aquest espai, fet amb l’objectiu d’augmentar la transparència envers la ciutadania, busca també aprofundir en el coneixement de la feina que hi ha darrere el fet d’obrir l’aixeta i que en surti aigua.

A l’espai web s’hi pot accedir des del menú principal de la pàgina web www.aiguesmanresa.cat o directament des d’aquest enllaç: https://www.aiguesmanresa.cat/laigua-a-casa-teva/

Com està estructurat l’espai “L’aigua a casa teva”?

Un cop s’ha seleccionat l’adreça de casa, es desplega un apartat amb tres pestanyes:

  • Informació sobre la zona d’abastament. Cada zona d’abastament té una nomenclatura única i no va vinculada exclusivament a un municipi. Aquí també es pot veure informació sobre l’origen de l’aigua, i el procés de tractament que segueix.
  • Dades analítiques. En primer pla hi ha les dades més demandades: la duresa, el calci, el magnesi i el potassi. I tot seguit es poden consultar les últimes analítiques. A la part inferior, hi ha un enllaç al SINAC (Sistema d’Informació d’Aigües de Consum), a través del qual es poden consultar les analítiques anteriors.
  • Dades generals del municipi. En aquest apartat es pot consultar informació sobre població servida, consum mitjà d’una llar, conèixer els quilòmetres de xarxa del municipi, i el rendiment d’aquest.
  • El preu de l’aigua. És una simulació de factura, on poder veure quin és el cost del servei segons diferents consums.

 

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies