El Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa obrirà el dilluns 15 de juny amb mesures preventives i control d’accés

A partir de dilluns vinent els abonats del Complex Esportiu de les Piscines Municipals podran tornar a gaudir de l’equipament que ha estat tancat des del 13 de març a causa de la COVID-19

El dilluns 15 de juny obrirà de nou les portes el Complex Esportiu de les Piscines Municipals. Aquesta obertura, es farà amb les màximes garanties i exigències sanitàries tant pels treballadors com pels abonats de la instal·lació. Aquestes últimes setmanes han servit perquè tant l’equip que coordina la instal·lació com els treballadors, les hagin pogut posar a punt, així com per planificar les activitats que s’hi portaran a terme, i rebre formació en prevenció de la COVID-19.

 

Mesures preventives aplicades al Complex Esportiu de les Piscines Municipals

L’equip de coordinació del Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa ha habilitat protocols i mesures de seguretat entre les quals hi ha :

  • Reducció de l’aforament: Caldrà fer reserva prèvia d’activitats dirigides o espais per accedir a les instal·lacions. Les reserves es faran a través d’una nova APP o de la pàgina web.  A les piscines interiors la reserva serà per carrils. Per accedir a la piscina exterior, d’ús únicament recreatiu, també s’haurà de reservar l’accés, ja que l’aforament és limitat.
  • Control d’accés a l’espai a través de codi QR per evitar el contacte amb les màquines de registre d’entrada, així com desinfecció del calçat a l’entrada de la instal·lació. Aquest QR també servirà per accedir a l’aparcament, i el proporciona la mateixa APP de reserves. Seguint les recomanacions del servei de prevenció i salut,  també us prendrem la temperatura abans d’accedir a l’equipament.
  • Mesures d’higiene: Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a diferents punts de l’equipament, per garantir la correcta higiene de mans. També s’han disposat estacions de desinfecció a la sala de fitness i a les d’activitats dirigides perquè es pugin netejar els aparells i el material utilitzat.
  • Neteja dels espais: S’ha intensificat la neteja de les instal·lacions, i els paràmetres de control de les piscines es mantenen en les franges altes de la normativa.

Per tal de garantir la seguretat i seguint les recomanacions de les autoritats la piscina de relax, el servei d’UVA i la zona wellness es mantindran tancades fins a nou avís. Tampoc es farà el servei de préstec de material.

Un cop s’acabi l’activitat reservada, s’haurà d’abandonar la instal·lació, ja que no es podran utilitzar els espais comuns com a zones d’espera. D’aquesta manera s’evitaran les aglomeracions.

Accés a les instal·lacions i reserva de classes i espais

Degut a les restriccions d’aforament marcades per les autoritats, l’accés a la instal·lació serà únicament amb cita prèvia. Per facilitar la reserva de places a les activitats dirigides i als espais de l’equipament (sala de fitness i piscines) s’ha creat una APP i s’ha habilitat un espai a l’àrea privada de la web www.piscinesmanresa.cat .

La nova APP que s’anomena Piscines Municipals Manresa, disponible per a iOS (https://apple.co/3cM6aNy)  i Android (https://bit.ly/3dOks1F), es pot descarregar gratuïtament i a part de les reserves, proporciona l’accés tant a l’aparcament com a l’interior de la instal·lació, mitjançant un sistema de targeta virtual.

Els abonats que no tinguin dispositius electrònics, podran fer les reserves presencialment o per telèfon a la recepció del centre.

Tant a la piscina d’estiu com a les interiors, també hi podran accedir els no abonats, sempre que hi hagi places disponibles. Per fer-ho caldrà que comprin l’entrada presencialment a la recepció de la instal·lació.

Dos nous espais d’entrenament al gimnàs

El tancament del Complex Esportiu de les Piscines Municipals de Manresa va coincidir amb el final de les obres d’un nou espai que s’estava preparant i que amplia la sala de fitness en 30 m2. Aquestes últimes setmanes se n’ha pogut finalitzar l’adequació, i el dia 15 de juny es podran estrenar dos nous espais:

Per un costat, un nou espai de treball funcional on els abonats podran entrenar amb l’última generació en materials d’entrenament (TRX, sacs, ketlebells, battle rope, calaixos de pliometria…) donant més versatilitat i eficiència als objectius físics i fent els entrenaments habituals més divertits, efectius i desafiants. Aquest nou tipus d’entrenament permet la millora de la força, la resistència, la coordinació, amplia la flexibilitat, i tot amb el control, supervisió i assessorament dels nostres tècnics, formats i especialitzats en aquest nou servei.

I per un altre costat, obra un nou espai adequat per fer estiraments, amb zona d’espatlleres, màrfegues, rollers, etcètera.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies