Les obres de rehabilitació del clavegueram al carrer Prolongació Guimerà de Manresa, incorporen aquesta nova tecnologia

Aigües de Manresa, a través de Sanitec Rehabilitació SL, va iniciar les obres a Manresa el dia 2 de novembre amb previsió d’acabar aquesta setmana

Les obres que s’estan portant a terme actualment a la prolongació Guimerà de Manresa, per a la rehabilitació de 90 metres de galeria amb un diàmetre de 1500 mm, incorporen una nova tecnologia que destaca per la seva alta eficiència energètica i respecte al medi ambient,  i que també tenen com a objectiu reduir les molèsties i el temps de les obres tradicionals, la mànega continua amb curat ultraviolat. Els treballs permetran restaurar la solera de la galeria que es troba molt erosionada i possibilita l’existència de filtracions.

Aquest sistema, instal·lat per Sanitec Rehabilitació SL, permet fabricar un nou tub dins de la galeria mitjançant la polimerització amb llum ultraviolada. Aquesta tecnologia és especialment adequada ja que permet adaptar-se a la secció existent.

Per a la seva instal·lació s’introdueix una mànega Impreg mitjançant el procediment de lliscament, i posteriorment aquesta s’infla de manera controlada amb aire comprimit, es pressiona contra la paret de la canonada i s’adapta a totes les modificacions en la secció i el perfil. Tot seguit, mitjançant una font de llum ultraviolada, que es desplaça a una velocitat controlada i definida, s’endureix el revestiment i s’obté una nova canonada rehabilitada per a molt de temps. El cost de l’obra és de 84.844,50€ (més IVA).

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies