El 18 d’abril del 2016 entren en vigor 3 noves a directives europees que ens porten a un canvi de model de gestió.

Fins aleshores l’empresa era propietat de l’Ajuntament de Manresa, i a través de convenis i contractes programa, oferíem els nostres serveis als Ajuntaments que ho demanaven.

Les noves directives van fer replantejar aquest model, i va ser aleshores quan es va iniciar aquest camí que culmina aquest any.

En primer lloc es van adaptar el estatuts d’Aigües de Manresa, perquè  l’Ajuntament de Manresa pogués oferir accions als Ajuntaments interessats. Aquests, després d’una sèrie de processos legals, adquireixen les accions, i designen a Aigües de Manresa com a mitjà propi. De manera que l’empresa passa a ser també pròpia del municipi.

Els ajuntaments que compren accions, s’incorporen també com a membres de la Junta General.

Que Aigües de Manresa passi a considerar-se mitjà propi, significa que és considerada mitjà municipal i 100% públic per a cada un dels Ajuntaments. Les decisions, el comandament i control del què l’empresa fa al municipi és de l’Ajuntament.

El fet de treballar amb més ajuntaments, permet que Aigües de Manresa respongui a les necessitats amb recursos humans i tècnics molt superiors als que tindria si només treballés per a un municipi.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies