Treballar a Aigües Manresa

Aigües Manresa som una empresa pública que des del 1982 gestionem el subministrament i l’abastament d’aigua potable, i l’evacuació, sanejament i depuració de les aigües residuals a Manresa i altres municipis de l’entorn.

Treballem per garantir un servei de qualitat per als nostres abonats i abonades reinvertint els recursos econòmics que generem en la millora i modernització de les nostres instal·lacions i en la preservació i desenvolupament del territori on està ubicada.

Donem servei a 17 municipis i una EMD del Bages i el Moianès. A part, des de l’octubre del 2012 també gestionem les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella, un complex esportiu amb piscines cobertes, piscina exterior i gimnàs, al centre de Manresa. 

La nostra missió és gestionar de forma eficient i sostenible el cicle integral de l’aigua, per oferir el millor servei als nostres usuaris.

Compromís

Treballem per satisfer les demandes dels nostres usuaris i del territori. Estem compromesos amb la comunitat i amb la gestió pública de l’aigua.

Confiança

Volem treballar en confiança i proximitat, volem que els nostres usuaris se sentin satisfets i orgullosos de l’empresa i entenguin que som part d’ells.

Sostenibilitat

L’aigua és un element essencial que estem obligats a preservar i a la vegada cuidar el medi ambient.

Transparència

Com a servei públic, obrim els nostres processos i funcions a la societat.

eficiència

El servei s’ha d’oferir optimitzant els recursos dels que disposa l’empresa, maximitzant-ne els objectius.

Quins perfils són els més buscats?

Oficial d’equips

Què fan?

La persona que aconseguix aquesta plaça s’incorpora a un equip que realitza el manteniment correctiu i preventiu dels equips i instal·lacions de les plantes de potabilització, instal·lacions de distribució de l’aigua i plantes de depuració de l’aigua o qualsevol altre element del cicle de l’aigua.

Porta a terme connexions de motors, quadres elèctrics i altres instal·lacions d’energies renovables. També fa el manteniment correctiu de les canonades (bombes, vàlvules, motors)  i de les instal·lacions elèctriques (corrent continua i alterna, autòmats programables).

L’equip d’oficials d’equips és el responsable d’incorporar sistemes de millora en els plans del manteniment preventiu i correctiu.

Quin és el perfil idoni?

Persones amb formacions professionals relacionades amb l’electricitat i l’electrònica

Altres requisits

Carnet de conduir, formació complementària en hidràulica. Valorable carnet de camió.

Competències

Busquem persones amb autonomia, flexibilitat, orientació a l’aprenentatge, orientació al servei, treball en equip i seguiment i constància.

 

Personal d’atenció al públic a les piscines

Què fan?

Són les persones responsables de donar informació i atendre al client, resoldre dubtes, solucionar problemes, assessorar sobre els serveis i les activitats, donar suport a la contractació d’activitats i serveis.

També son les persones responsables d’atendre les queixes i reclamacions d’acord amb els protocols establerts a l’organització. 

Finalment, realitzen tràmits administratiu vinculats a l’assessorament o resolució de dubtes.

Quin és el perfil idoni?

Persones amb formacions professionals relacionades amb el màrqueting i l’administració.

Altres requisits

Coneixement d’eines ofimàtiques : Excel, Outlook.

Competències

Busquem persones amb empatia i cortesia, alta capacitat de comunicació, flexibilitat en el tracte amb les persones i responsables.

 

Oficials de xarxa (llauneria)

Què fan?

Són les persones responsables de la posada en marxa de les xarxes de subministrament i distribució d’aigua i sanejament, ja sigui realitzant noves instal·lacions o bé fent reparació d’avaries a traves de la interpretació de plànols i esquemes.

Porten a terme totes les operacions prèvies a la posada en marxa de les xarxes:  suport en la creació de rases, preparació de material necessari , neteja i desinfecció de les xarxes.

Realitzen maniobres d’operació en el sistema de distribució de les xarxes de canonades a través de sistemes de telecomandament i telecontrol per obtenir dades sobre pressió, volum, caudal, nivell, clor residual.

Quin és el perfil idoni?

Persones amb formacions professionals relacionades amb la instal·lació i el manteniment (producció de calor, instal·lacions frigorífiques, etc.).

Altres requisits

Carnet de conduir, formació complementària en hidràulica. Valorable carnet de camió.

Competències

Autonomia, flexibilitat, orientació a l’aprenentatge, orientació al servei, treball en equip i seguiment i constància.

 

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies