Idiomes
Català || Español ||
Inici / Qui som? / Presentació
Presentació

Aigües de Manresa, S.A. és una empresa municipal que neix l’any 1982 a partir de la municipalització del servei portat a terme per la Junta d’Aigües Potables de Manresa durant 125 anys. El seu objectiu prioritari és donar un servei de màxima qualitat als ciutadans.

La direcció i administració de la societat va a càrrec dels següents òrgans: la Junta General, el Consell d’Administració i la Gerència. La Junta General està composada pel Ple de l’Ajuntament de Manresa. El Consell d’Administració és l’òrgan responsable de realitzar la gestió de totes les activitats socials, encarregades majoritàriament a la Gerència. És presidit per l’alcalde de Manresa i integrat per 5 representants de l’Ajuntament i 6 membres dels diferents òrgans de representació. Amb tot, Aigües de Manresa, S. A. té un funcionament seguint les normes legals de les societats anònimes.

Aigües de Manresa té per objecte la gestió del subministrament i abastament de l’aigua potable i l’evacuació, sanejament i depuració de les aigües residuals a Manresa i altres termes municipals de l’entorn.

Aigües de Manresa, S. A. treballa per garantir un servei de qualitat per als seus abonats reinvertint els recursos econòmics que genera en la millora i modernització de les seves instal·lacions i en la preservació i desenvolupament del territori on està ubicada, amb la promoció i organització d’accions formatives i de conscienciació en relació amb el cicle integral de l’aigua i el medi ambient.


Oficina central de la Plana de l'Om
Oficina central de la Plana de l'Om

Tel. 93 872 55 22
Plana de l'Om 6, 3r 3a. - 08241 Manresa - infoaiguesmanresa.cat
Fotografies de Marc Sixto, Joan A. Closes i Parc de la Sèquia - Disseny web i interactivitat: La Factoria
Web optimitzat per navegadors Firefox 20, Chrome 24 i Internet Explorer 9 o versions superiors| Avís Legal