Idiomes
Català || Español ||
Inici / Què fem? / Laboratori
Laboratori

El laboratori d’Aigües de Manresa, S. A. va realitzar les primeres anàlisis l’any 1971 formant part de les instal·lacions de la Planta potabilitzadora de Manresa per garantir la qualitat de l’agua que subministrava als seus usuaris. Posteriorment, l’any 1994, es va traslladar a l’edifici de Cal Santmartí, un espai annex a la potabilitzadora de Manresa, en el qual avui encara està ubicat. Actualment, es fa el control de tot el cicle de l’aigua. A més, també realitza treballs per administracions, empreses externes i particulars.

Campana de fluxe laminar

 

Aigües de Manresa, S. A. disposa d’un laboratori dotat amb personal qualificat i amb les tecnologies més avançades per poder oferir una sèrie de serveis analítics i mediambientals amb anàlisis químiques i microbiològiques d’aigües continentals: aigües de consum, aigües no tractades i aigües tractades no destinades al consum (piscines i sistemes de refrigeració), aigües residuals, fangs, compost y sols.

Cromatògraf de gasos

 

Disposa de sistema de qualitat certificat des de 1998 (Núm. exp. EC-0176/98), conforme als requisits de la norma ISO 9001:2008.

El laboratori està reconegut com Establiment Tècnic Auxiliar de l’Agència Catalana de l’Aigua i de la Conselleria de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya pel nivell A d’actuacions. També figura en el registre de laboratoris de salut ambiental i alimentària del Departament de Sanitat i Seguretat Social de la Generalitat de Catalunya amb codi de registre R7-074095.

Espectrofotòmetre d'absorció atòmicaTel. 93 872 55 22
Plana de l'Om 6, 3r 3a. - 08241 Manresa - infoaiguesmanresa.cat
Fotografies de Marc Sixto, Joan A. Closes i Parc de la Sèquia - Disseny web i interactivitat: La Factoria
Web optimitzat per navegadors Firefox 20, Chrome 24 i Internet Explorer 9 o versions superiors| Avís Legal