Idiomes
Català || Español ||
Inici / Qui som? / Gestió Integral d’Aigües de Catalunya (GIAC)
Gestió Integral d'Aigües de Catalunya (GIAC)


GIAC, Gestió Integral d’Aigües de Catalunya, fundada el 5 de novembre de l'any 1997 és una societat privada local anònima (SA), ens de gestió directa de CONGIAC, amb participació d'Ajuntaments i altres entitats locals catalanes, que gestionen el cicle de l'aigua, de les seves poblacions.

El Consorci per a la gestió d'Aigües de Catalunya (CONGIAC) és una entitat pública de base associativa i caràcter local que agrupa diversos ajuntaments implicats directament en el cicle integral de l'aigua i el medi ambient, a través de les seves empreses municipals o dels instruments públics del consorci.

El CONGIAC és col·laborador especialitzat i qualificat en matèria de medi ambient a través de les seves empreses municipals, i pot actuar com a interlocutor entre l'administració autonòmica i els ens locals.

El CONGIAC ofereix una gestió actual i optimitzada a totes les tasques necessàries per tal que els associats i en general els usuaris dels serveis tinguin un servei d'abastament i sanejament d'alta qualitat, amb sinèrgies i economies d'escala.

L'Ajuntament de Manresa, participa a CONGIAC. I Aigües de Manresa forma part de GIAC, juntament amb altres empreses municipals.
 Tel. 93 872 55 22
Plana de l'Om 6, 3r 3a. - 08241 Manresa - infoaiguesmanresa.cat
Fotografies de Marc Sixto, Joan A. Closes i Parc de la Sèquia - Disseny web i interactivitat: La Factoria
Web optimitzat per navegadors Firefox 20, Chrome 24 i Internet Explorer 9 o versions superiors| Avís Legal