Idiomes
Català || Español ||
Inici / Què fem? / Aigua potable
Aigua potable

Aigües de Manresa, S. A. proveeix d'aigua potable a quinze municipis del Bages: Manresa, Calders, Castellfollit del Boix, Castellnou de Bages, El Pont de Vilomara i Rocafort, Fonollosa, Monistrol de Calders, Navarcles, Navàs, Rajadell, Sant Fruitós de Bages, Sant Joan de Vilatorrada, Santpedor, Sant Salvador de Guardiola i Castelltallat (St. Mateu de Bages) i un de l'Anoia: Calaf.

A Manresa, el servei s'efectua per gestió directa com empresa municipal. En la resta de municipis, Aigües de Manresa, actua com servei propi i medi técnic de cada un dels Ajuntaments.

Aigües de Manresa, S. A. destaca per la seva aposta tecnològica que l'ha portat a ser pionera en diversos equipamients i serveis.

 

 

L'aigua que subministra Aigües de Manresa es capta en bona part del riu Llobregat, però també d'aigües subterrànies:

• 87.3% Llobregat

• 12.7% Captacions pròpies

L'aigua es potabilitza en les diferents plantes de tractament gestionades per Aigües de Manresa, S. A. (en total 6: Calaf, Manresa, Sant Fruitós de Bages, Pineda de Bages, Santpedor i Navarcles). Una vegada tractada, arriba a diferents dipòsitss des d'on es distribueix a tots els usuaris a través de quasi 1500 km de canonades. Personal especialitzat d'Aigües de Manresa, S. A. fa el manteniment daquesta xarxa. El sistema de distribució d'aigua és regulat automàticament per un sistema de telecontrol, que comunica les diferents estacions remotes amb el centre de telecontrol. El control sanitari de l'aigua es porta a terme al laboratori de la pròpia empresa el qual està dotat amb la tecnologia més avanzada.

A Manresa, el servei s'efectua per gestió directa com empresa municipal. En la resta de municipis, Aigües de Manresa, actua com servei propi i medi tècnic de cada un dels Ajuntaments.

Aigües de Manresa, S. A. destaca per la seva aposta tecnológica que l'ha portat a ser pionera en diversos equipaments i serveis.

 Tel. 93 872 55 22
Plana de l'Om 6, 3r 3a. - 08241 Manresa - infoaiguesmanresa.cat
Fotografies de Marc Sixto, Joan A. Closes i Parc de la Sèquia - Disseny web i interactivitat: La Factoria
Web optimitzat per navegadors Firefox 20, Chrome 24 i Internet Explorer 9 o versions superiors| Avís Legal