La visita comptarà amb la presencia de la mediàtica meteoròloga Gemma Puig

Les visites són gratuïtes però cal inscriure’s prèviament a través de la web laiguanocaudelcel.cat

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, amb dues de les unitats que en depenen, l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), l’Ens d’Abastament Ter-Llobregat (ATL) i el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), promouen enguany una celebració conjunta del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març) i del Dia Meteorològic Mundial (23 de març), en un context marcat per la sequera i l’emergència climàtica.

Per tal de centrar l’atenció en el valor essencial de l’aigua i la defensa de la gestió sostenible dels recursos hídrics, el dissabte, dia 23 de març, tindrà lloc una jornada de portes obertes en diverses infraestructures vinculades al cicle de l’aigua i també a la meteorologia.

En algunes de les instal·lacions, coneguts meteoròlegs i meteoròlogues, com són Dani Ramírez, Eloi, Cordomí, Francesc Mauri, Mònica Usart, Gemma Puig i Tomàs Molina, faran l’acompanyament a les persones que les visitin. Les visites són gratuïtes però cal apuntar-se prèviament a través de la pàgina web laiguanocaudelcel.cat.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració d’altres administracions, operadors i entitats vinculades a la gestió de l’aigua i la meteorologia, com ara l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Consorci d’Aigües Costa Brava Girona; el Consorci d’Aigües de Tarragona, el Consorci Besòs Tordera, MMBS – Aigües de Manresa, l’Observatori Fabra i la Diputació de Barcelona.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACEPTAR

Aviso de cookies