El dimecres 6 d’octubre es va portar a terme la 1a Jornada Tècnica de l’Aigua en format híbrid, presencial i online. En format presencial va ser un èxit, omplint les 60 places disponibles, i online, arribant a les 58 visualitzacions.

En el primer bloc vam comptar amb tres experts en el sector de l’aigua que amb les seves conferències van emmarcar i guiar la jornada. El dr. Xavier Martinez Lladó, cap de la unitat tecnològica d’aigua, aire i sòls d’Eurecat, parlant sobre Circularitat. La sra. Marta Oliveras Vila, tècnica superior de Salut Pública de Catalunya  que ens va parlar sobre la Qualitat de l’aigua de xarxa i la nova directiva Europea, i finalment el dr. Xavier Amores Bravo, director del Catalan Water Partnership, que va introduir el concepte de Digitalització en el sector.

En el segon bloc, sis empreses de Catalunya i del sector de l’aigua, ens van presentar solucions i propostes innovadores i emmarcades en els tres conceptes centrals. Les empreses participants van ser Aeris, BGEO, Bluephage, Createch 360º, E-Watts i We&B.

Aquestes sis empreses van poder aprofundir en la seva feina en les reunions de networking posteriors on els assistents a la Jornada interessats van poder trobar-s’hi. Es van portar a terme 16 reunions en paral·lel.

I finalment la jornada la va cloure una taula rodona sobre el llibre Aigua 3.0 a Catalunya, on hi van participar en Ricard Tomàs, ex director adjunt a gerència d’Aigües de Manresa, el dr. Manel Poch, director de LEQUIA, en Manel Isard, responsable de Medi Fluvial del Consorci Besòs Tordera i en Marc Moliner, cap de departament d’Estratègia i Regulació de l’ACA. Tots ells professionals del món de l’aigua amb molts anys d’experiència i amb una visió útil en la transició cap a nous paradigmes.

La valoració tant des de l’organització com del públic assistent va ser molt positiva, i esperem poder repetir l’experiència l’any següent.

Aquesta web utilitza galetes per millorar-ne l navegació i ús.
Si continues navegant acceptes les condicions d'ús i política de privacitat. ACCEPTAR

Aviso de cookies